moates be afr error pid

Moates specific forum for all Burn2, Jaybird, J3, F3, Road Runner, QH, etc... related issues

moates be afr error pid

Unread postby eddieflores » Tue Aug 14, 2018 11:23 am

hello, lost at trying to obtain afr error pid so I can use the mapping any and all help greatly appreciated, thanks. don't see it on my datalog tab pid options, is it something I use the transfer tab on? :roll:
eddieflores
General Poster
 
Posts: 48
Joined: Thu Oct 12, 2017 8:37 pm
Location: BROWNSVILLE, TEXAS
Name: eduardo flores
Vehicle Information: 95 ford lightning, 351W, E4OD automatic with punisher VB, 1.7 crane roller rockers, bbk shorty headers, stage 1 fiveology maf kit, stock 19lbs injectors, cai, under drive pullies, powerdyne bd11a supercharger, 255L in-tank fuel pumps and T-rex inline pump wired to hobbs switch, quarter horse, so far...

Re: moates be afr error pid

Unread postby decipha » Tue Aug 14, 2018 3:27 pm

i don't believe BE has that, i could be wrong tho i havent been able to use BE in a long time
User avatar
decipha
Tooner
 
Posts: 15325
Joined: Mon Jul 15, 2013 5:29 pm
Location: New Orleans, LA
Name: Michael Ponthieux
Vehicle Information: Supercoupin' x10
90 (4x 5spds) - Dante, Ruby, Daja, Ava
91 4r70w - Skarlett
92 (2x) 5spd & auto - Bianqa, Andrea
93 auto - Danika
94 5spd Rionda
95 auto Aisha
Vehicle 2 Information: Others:
00 Lincoln LS - Luanda
98 Camaro SS - Bounquisha
02 Harley F-150 - Sasasha
03 Marauder - DyShyKy
00 Explorer 5L - Bernyce

Re: moates be afr error pid

Unread postby Pappacosworth » Tue Aug 14, 2018 10:05 pm

I haven't found it too. I use Megalogviewer HD to calculate it from logs.
Pappacosworth
Fabricator
 
Posts: 84
Joined: Mon Aug 12, 2013 10:19 pm
Vehicle Information: Ford Mustang Cobra -94 Mach swap in progress
Vehicle 2 Information: BMW F650GS with Power Commander


Return to Moates Devices & QuarterHorse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests