change values from lambda to afr?? possible

non vehicle specific forum for tuning all other EEC-IV

change values from lambda to afr?? possible

Unread postby allmotormark » Sun Feb 12, 2017 1:42 pm

is it possible to change the lambda values in tuner pro in any bin to show afr in all the areas needed? i have an old fjo wideband and it seems to only output in afr was just looking to make it easier.

thanks
allmotormark
General Poster
 
Posts: 27
Joined: Fri Apr 08, 2016 11:24 am
Name: Mark
Vehicle Information: 2003 mustang gt

Re: change values from lambda to afr?? possible

Unread postby decipha » Sun Feb 12, 2017 4:39 pm

lambda is much easier

but yea you can do anything u want go in the equation for each value you want to change and multiply it by whichever stoich value you want

i dont recommend it and its very time consuming

the more you get familiar with lambda the more proficient tuner youll be, lambda can never be wrong, AFR is usually always wrong
User avatar
decipha
Tooner
 
Posts: 13220
Joined: Mon Jul 15, 2013 5:29 pm
Location: New Orleans, LA
Name: Michael Ponthieux
Vehicle Information: Supercoupin' x10
90 (4x 5spds) - Dante, Ruby, Daja, Ava
91 4r70w - Skarlett
92 (2x) 5spd & auto - Bianqa, Andrea
93 auto - Danika
94 5spd Rionda
95 auto Aisha
Vehicle 2 Information: Others:
00 Lincoln LS - Luanda
98 Camaro SS - Bounquisha
02 Harley F-150 - Sasasha
03 Marauder - DyShyKy
00 Explorer 5L - Bernyce

Re: change values from lambda to afr?? possible

Unread postby allmotormark » Sun Feb 12, 2017 4:46 pm

Ya I know that just my wideband (old fjo) doesn't show lambda so I'll just have to calculate in my head, thanks
allmotormark
General Poster
 
Posts: 27
Joined: Fri Apr 08, 2016 11:24 am
Name: Mark
Vehicle Information: 2003 mustang gt


Return to EEC-IV Tuning

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests